Προσπαθούμε πάντα να δημιουργούμε δυνατές και μακρόχρονες συνεργασίες που στηρίζονται σε κοινές αξίες όπως σεβασμό και επίτευξη κοινών στόχων.

Η Prosilio Tech είναι ο επίσημος τεχνικός συνεργάτης και μοναδικό κέντρο επισκευής στην Ελλάδα της πρωτοπόρου Γερμανικής εταιρείας κατασκευής Φ/Β inverters REFU Elektronik GmbH, η οποία κατασκευάζει τους Φ/Β inverters REFUsol καθώς και τους inverters αποθήκευσης ενέργειας σε μπαταρίες REFUstore.

Η στενή σχέση μας με την εταιρεία και η πολυετής ενασχόληση μας με inverters REFUsol, μας καθιστούν ως την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που είναι άρτια εκπαιδευμένη και ειδική στην εγκατάσταση, παραμετροποίηση και επισκευή των συγκεκριμένων inverters.

Μέσω αναλυτικών τεχνικών σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων που έχουμε ολοκληρώσει, μπορούμε να προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και service για όλους τους inverters της εταιρείας.


Η Prosilio Tech είναι επίσημος διανομέας και τεχνικός συνεργάτης της Κινέζικης εταιρείας inverters SOFARSOLAR.

Η SOFARSOLAR είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής φωτοβολταϊκών και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας και πρωτοπόρος στην γραμμή για τη μετάβαση στην πράσινη ενέργεια. Παρέχει ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο και υπερσύγχρονες λύσεις ψηφιακής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων: PV inverters (1.1–255 kW), Hybrid inverters (3–20 kW), Energy storage systems (5–20 kWh).

Η εταιρεία μας προσφέρει τεχνική υποστήριξη για όλα τα συστήματα που προμηθεύει.


Η Prosilio Tech είναι επίσημος διανομέας και τεχνικός συνεργάτης της Κινέζικης εταιρείας inverters Ningbo DEYE.

Οι λύσεις των inverters DEYE καλύπτουν τις ανάγκες για μονοφασικές εγκαταστάσεις, net-metering, τριφασικές εγκαταστάσεις μικρής και μεγάλης ισχύος, υβριδικά συστήματα, καθώς και micro-inverters. Επίσης, προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης σε μπαταρίες καθώς και εφαρμογές monitoring.

Η εταιρεία μας προσφέρει τεχνική υποστήριξη για όλα τα συστήματα που προμηθεύει.